Ghost

My Button Collection

20 facts about Airil Azmei:


1. Keras kepala so susah nak dengar ckp orang..but if i do, u are someone special


2. Strategist so sangat suka main game yg perlukan strategi


3. Suka bersaing dengan orang lain sebab tu je cara nak improve diri


4. Photographer


5. Volleyball freak


6. Rindu nak belayar walaupun duduk atas kapal tu seksa dan penat


7. Panas baran yang penyabar


8. Annoying brat sebab suka sakat orang


9. Suka dimanjakan


10. Tulis lagu bila ada masa free and bila ada mood and kalau time tu tengah pegang gitar


11. Suka mocha+milo


12. Half blood prince negeri sembilan dgn melaka 


13. Disebabkan half blood so suka makan rendang kering dgn asam pedas


14. 180 cm tall


15. 64 kg


16. Suka cabaran dan suka cabar diri sendiri untuk buat something yg xpernah buat..


17. Kuat cemburu


18. Perfectionist bila buat kerja…tapi bila time malas tu malas jugak la..hahaha


19. Suka baca manga *komik ok..bukan majalah mangga cerita artis tu*


20. Bila stress suka makan aiskrim yg penutup boleh bukak jd cawan tu…ala..tau kan?

20 facts about Airil Azmei:


1. Keras kepala so susah nak dengar ckp orang..but if i do, u are someone special


2. Strategist so sangat suka main game yg perlukan strategi


3. Suka bersaing dengan orang lain sebab tu je cara nak improve diri


4. Photographer


5. Volleyball freak


6. Rindu nak belayar walaupun duduk atas kapal tu seksa dan penat


7. Panas baran yang penyabar


8. Annoying brat sebab suka sakat orang


9. Suka dimanjakan


10. Tulis lagu bila ada masa free and bila ada mood and kalau time tu tengah pegang gitar


11. Suka mocha+milo


12. Half blood prince negeri sembilan dgn melaka


13. Disebabkan half blood so suka makan rendang kering dgn asam pedas


14. 180 cm tall


15. 64 kg


16. Suka cabaran dan suka cabar diri sendiri untuk buat something yg xpernah buat..


17. Kuat cemburu


18. Perfectionist bila buat kerja…tapi bila time malas tu malas jugak la..hahaha


19. Suka baca manga *komik ok..bukan majalah mangga cerita artis tu*


20. Bila stress suka makan aiskrim yg penutup boleh bukak jd cawan tu…ala..tau kan?

Sayonara little brother..jumpa lagi bulan dua..bawak balik awek indon yg hot2 skali..kahkahkah #Brother

Sayonara little brother..jumpa lagi bulan dua..bawak balik awek indon yg hot2 skali..kahkahkah #Brother

Mocha sundate.. #Wayang #TheMazeRunner

Mocha sundate.. #Wayang #TheMazeRunner

Lets play…#UM  (at Pusat sukan UM)

Lets play…#UM (at Pusat sukan UM)

Good game..learn a lot..thanks.. #UM (at Pusat sukan UM)

Good game..learn a lot..thanks.. #UM (at Pusat sukan UM)

Le Cousins #WeddingPhotography  (at KG Sijangkang Telok Panglima Garang)

Le Cousins #WeddingPhotography (at KG Sijangkang Telok Panglima Garang)

Petang td..Tahniah Syam dan pasangan serta Ella dan pasangan..semoga berkekalan sehingga ke Jannah #Wedding #SijangkangKlang (at KG Sijangkang Telok Panglima Garang)

Petang td..Tahniah Syam dan pasangan serta Ella dan pasangan..semoga berkekalan sehingga ke Jannah #Wedding #SijangkangKlang (at KG Sijangkang Telok Panglima Garang)

Hari ni ada orang cabar kite main tennis..pastu kalah..so die belanja air….mihahahahahahahaha…neslo ais18 bungkus boleh? #Classmate #Tennis (at IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, KL)

Hari ni ada orang cabar kite main tennis..pastu kalah..so die belanja air….mihahahahahahahaha…neslo ais18 bungkus boleh? #Classmate #Tennis (at IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, KL)

Not to forget my thinking cap from @mdafiq02 ..fighting! #CubaanUntukBangkit (at IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, KL)

Not to forget my thinking cap from @mdafiq02 ..fighting! #CubaanUntukBangkit (at IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, KL)

Camping! camp bed (check), books (check), guitar (check), lappy (check)..jom masuk gua!  (at IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, KL)

Camping! camp bed (check), books (check), guitar (check), lappy (check)..jom masuk gua! (at IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, KL)

Button Theme